Avsnitt 43 – Journalisttrubadur och Djurgården – 2013-08-03

1 kommentar på “Avsnitt 43 – Journalisttrubadur och Djurgården – 2013-08-03”

 1. Bra jobbat brorsan, och gulligt att jag omnämndes. Fyller i lite historia som kan vara kul att veta. Brorsan är som sagt starkt påverkad av mig, och trots en tidig flytt från Sthlm till Karlstad så stod vi emot grupptryck och mobbning från stadens alla kaffesäckar. Jag fick Djurgården från pappa som i sin tur fick det från sin storebror (vår farbror Svempa) som i sin tur va Djurgårdare eftersom han spelade fotboll i Djurgården och även olika pojk och juniorlandslag. Tyvärr va det inga pengar i fotboll på den tiden och farfar tvingade vår farbror att sluta spela då det tog ALL hans tid och skolan åsidosattes rejält. Svempas straff mot farfar blev då att han hoppade på en bananbåt till sydamerika och så va den fotbollskarriären över. 🙂 Men Djurgårshjärtat lever kvar och sprids vidare i släkten.

  Målvaktsfrågan är som sagt ett frågetecken men jag tror att tränarna har koll på läget och att Adam har kapacitet såg vi ju redan förra året. Ibland (läs alltid) kan det vara skönt att man inte vilt jagar utomlands utan vågar satsa på svenska talanger. Vi har trots allt världens bästa juniorer, bevisligen.
  Men käre bror varför la du av när det kunde blivit så bra? Det kunde ju varit du som vaktade kassen!

  Vill även tillägga att det för mig tyngsta tappet (med all respekt för Otto, Ölvestad, Eklund som bidrar med MYCKET hjärta) är Alexander Wennberg. Tror han kan bli en ny ”storspelare”. Tror och hoppas att hans sejour i Frölunda (tvi tvi tvi) blir kortvarig. Hade nästan räknat med att han skulle försvinna direkt till NHL och inte ta ett mellansteg i Elitserien.
  Antar att även broder inser nu i efterhand att han glömde Wennberg. Inte alltid lätt att spotta ur sig saker i live-sändning.

  Kul pod iaf, får lyssna igenom era andra avsnitt också så man får lite bättre koll på motståndarlagen i år.

Kommentera